Amerfoort

We zijn er bijna

30 september. We zijn na een reis van bijna zes maanden weer terug in Amersfoort. De eerste grote reis van de Tiberius is echt afgerond. Fijn om nog een poosje in Amersfoort te liggen. Dicht bij de kinderen en onze vrienden. Want zowel de kinderen als onze vrienden hebben we gemist. Dat kunnen we de komende dagen en weken inhalen. 

Wat een fantastische tocht hebben we gemaakt. Prachtige zeegezichten met eindeloos veel eilanden. Zovéél licht. Mooie steden zoals Lübeck, Karlskrona, Kalmar en als klap op de vuurpijl natuurlijk Stockholm. De stad gebouwd op eilandjes, de kleuren overweldigend rood en geel. De Gamla Stan met middeleeuwse bebouwing en de prachtige wijken met statige bebouwing uit de 20ste eeuw. Alsof je in een sprookje bent beland. Maar goed, nu weer geland om ons voor te bereiden op de overwintering in Hoorn. Om alles te laten bezinken en langzaam andere reizen te bedenken. 

Vertrek uit Bunschoten

Auteur: Aad en Ria Trompert

We wonen en werken vanaf juli 2017 op de Tiberius. Ieder jaar, vanaf april t/m oktober varen we over de oostzee, de kanalen en rivieren van Europa. De verhalen daarover zijn in dit blog te lezen.

5 gedachten over “Amerfoort”

  1. Hallo Aad en Ria. Het was inspirerend om jullie te volgen, geeft stof tot nadenken over bestemmingen om heen te reizen. Geniet van Amersfoort, familie en vrienden en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Groeten vanaf de Robbedoes, Wim en Anneke

    Like

  2. Welkom thuis Ria en Aad! Wat een heerlijke tocht hebben jullie gemaakt! Het was heel fijn om jullie verhalen te lezen en hadden ook vaak zin om ook eens iets te ondernemen. Wie weet, maar dat gaat dan niet op een boot denk ik. We hopen jullie binnenkort weer eens te treffen in de stad met een koffietje op een terras! Lieve groet Margreet en natuurlijk Herman

    >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: