bij Pollard in Steenwijk

Zwolle wordt langzamerhand een vertrouwde plek, als tussenstop op weg van Hoorn naar Steenwijk. Ook een goeie plek om even naar Amsterdam te reizen waar we een bezoek aan theater Carré hebben gebracht. Alhoewel het niet ons genre is zijn we naar de opera/musical a Little Night Music geweest. Het is een opera(ette) met klassieke wortels, van componist Stephan Sondheim. Prachtig gezongen, mooie decors met Sent in the clowns als een van de grootste en meeslependste nummers.

Zwolle.maart.2019
Ik kon het niet laten om de mooiste plekjes van Zwolle tot een Stadsgezicht samen te smeden.

Vandaag was een gezellige open dag bij Pollard. Veel mensen hebben de Tiberius en de andere boten aan de kade bewonderd. Maandag gaat Jan aan de slag met Tiberius om de achter-ankerkluis lopend te krijgen en te onderzoeken waar het bilgen-water in de voorpunt vandaan komt. Al voor de tweede dag een verstilde zonsondergang.

Steenwijk.Steenwijkerdiep
Zonsondergang boven het Steenwijkerdiep

 

Auteur: Aad en Ria Trompert

We wonen en werken vanaf juli 2017 op de Tiberius. Ieder jaar, vanaf april t/m oktober varen we over de oostzee, de kanalen en rivieren van Europa. De verhalen daarover zijn in dit blog te lezen.

2 gedachten over “bij Pollard in Steenwijk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: