Amersfoort

30 oktober 2022

Veel vrienden vragen waar we nu liggen. Nou, we liggen al weer voor de derde week op ons winterplekje in Amersfoort. Hebben de kinderen geknuffeld en de andere winterliggers die langzaam binnen druppelen, verwelkomd. Met het prachtige najaarsweer van de afgelopen weken zwerven we veel door de binnenstad om de nieuwtjes te ontdekken. En natuurlijk om de prachtige folly Fa-brick van Thijs en Marisja in het plantsoen van alle kanten bekijken. Deze folly is gemaakt door hun samenwerkingsverband ATMosphere en onderdeel van de prachtige tentoonstelling “Brick” in het Kade- museum. Alle kanten van de Hollandse baksteen worden daar belicht. De tentoonstelling is nog tot begin volgend jaar te zien.

We stoppen even met ons blog en gaan genieten van onze winterligplaats hier op de Eem. Dat is al weer voor het derde jaar dat we in Amersfoort blijven en totaal onze zesde winter dat we op Tiberius wonen. Het bevalt ons hier goed met de kinderen en veel vrienden in de buurt. En niet te vergeten liggen we hier met een hele verzameling winterliggers waarmee we een gezellig buurtje vormen.

We gaan bedenken waar we met Tiberius het komende jaar heen willen. Dat horen jullie begin maart volgende jaar wanneer we weer los gaan.

Auteur: Aad en Ria Trompert

We wonen en werken vanaf juli 2017 op de Tiberius. Ieder jaar, vanaf april t/m oktober varen we over de oostzee, de kanalen en rivieren van Europa. De verhalen daarover zijn in dit blog te lezen.

3 gedachten over “Amersfoort”

 1. Ach, wat leuk dat jullie weer in Afoort zijn!
  Ja de folly (of is het follie?) van ATM heb ik bewonderd, prachtig! Evenals KAdE en de Elleboogkerk.
  Ik wip wel weer es langs
  Fijne winter bij ‘ons’
  (Hoewel ik in Soest woon he?!)
  Liefs, Marjolein de Rouw

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: