Oversteek

16 augustus Nadat de stabilizers zijn ingebouwd zijn we eerst een nachtje in Västervik gaan liggen om van alle bouwactiviteiten n beetje bij te komen. Omdat het met stabilisers kan zijn we de volgende dag naar Öland overgestoken. Naar de prachtige vissershaven Byxelkrok. Alhoewel we niet rolden werd Ria toch zeeziek. Jammer. De oversteek wil ik jullie niet onthouden. Varen jullie mee?

Auteur: Aad en Ria Trompert

We wonen en werken vanaf juli 2017 op de Tiberius. Ieder jaar, vanaf april t/m oktober varen we over de oostzee, de kanalen en rivieren van Europa. De verhalen daarover zijn in dit blog te lezen.

6 gedachten over “Oversteek”

    1. Ha Rolf, dank voor je reactie. Ja zonder de stabilisatoren hadden we deze overtocht helemaal niet kunnen maken. Maar het ging al met al nog wel aardig tekeer. Het was de eerste keer, sinds we met Tiberius varen, dat ik zeeziek was. Had wel mijn bandjes om…. jammer hè. Er staat nog steeds een behoorlijke deining; hier in de haven liggen we te klotsen. Morgen verder naar Sandvik. Ook op öland. Lieve groet, ook voor Jos, Ria

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: